Despre GIOMOB - Mobila La Comanda Oradea

     Inregistrati la Registrul Comertului sub numele de Ghete George Persoana Fizica Autorizata, dorim sa venim in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii inovative in domeniul mobilierului. Stim ca mobilierul la comanda nu inseamna numai un raport calitate/pret, acesta va poate oferi posibilitatea transformarii viselor in realitate.

Casa dumneavoastra trebuie sa fie unica, deoarece aceasta este cartea de vizita a personalitatii fiecaruia, mobilierul poate fi un produs pur functional sau un produs de design artistic, dar cel mai mult conteaza ca la finalul renovarii sa puteti defini conceptul "acasa".

MATERIALE FOLOSITE

• MDF
• MDF vopsit
• Pal melaminat
• Sticla colorata aplicata pe pal
• Feronerie Blum
• Cant ABS
MDF-ul este o materie prima folosita pentru orice categorie de mobilier datorita calitatii deosebite a suprafetei. Existenta MDF-ului in structura mobilierului este un semn al durabilitatii si calitatii, fiind disponibil in nenumarate culori si texturi.

PAL-ul este un material obtinut pe baza de lemn prin presarea particulelor lemnoase la temperaturi inalte si sub presiune, acesta este cel mai des folosit in fabricarea oricarui tip de mobilier fiind disponibil in foarte multe culori si texturi.

Sticla colorata aplicata pe pal si-a asigurat locul in fabricarea unui mobilier de ultima generatie minimalist, culoarea si eleganta sticlei creaza o atmosfera sofisticata si confortabila caminului dumneavoastra.


Giomob pune accent pe finisaje folosind exclusiv doar accesorii BLUM, aesta fiind in momentul actual lider mondial specializat in productia de feronerii functionale pentru mobila.

Un alt detaliu important ce nu trebuie uitat este cantul ABS care confera o rezistenta mult mai mare la uzura. Giomob foloseste acest cant atāt la fronturi cāt si la partile de structura a mobilierului.

Va oferim transport si montaj gratuit in aria localitatii Oradea.